Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

The Incredible Hulk trailer

Autor: Belmorn

incredible-hulk.jpgNapokon je izašao trailer za film The Incredible Hulk, koji se temelji na Marvelovom stripu, kao i na istoimenoj seriji s kraja 70-ih. Film nije izravno vezan uz Ang Leeov film iz 2003. godine jer je Marvel htio drugačiji ugođaj. Tako je prvobitna ideja o nastavku s Gray Hulkom i Leaderom kao negativcem odbačena.

Umjesto toga, ovaj film o Hulku prati Brucea Bannera (Edward Norton) koji bježi od generala Rossa (William Hurt) i pokušava naći lijek za svoje stanje. Emil Blonsky, koji je u stripu bio KGB agent, u filmu je samo vojnik (glumi ga Tim Roth) koji si ubrizga injekciju punu gama-radijacije. To ga pretvara u Abominaciju, čudovište slično Hulku. Kad otkrije da se ne može vratiti u ljudski oblik, odluči se osvetiti Banneru.

Film režira Louis Leterrier, poznat po radu na Transporteru s Lucom Bessonom i filmu Danny the Dog. Cijela glumačka postava je promijenjena, tako da u ovom Hulku nema Erica Bane, Nicka Noltea ni Jennifer Connely. Potonju je zamijenila Liv Tyler u ulozi Bannerove djevojke Betty Ross. Film izlazi 13. lipnja, a vi u međuvremenu pogledajte trailer na službenoj stranici.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona