Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

10,000 BC od sutra u kinima

Autor: Belmorn

ten_thousand_b_c.jpgOd ovog četvrtka u Hrvatskoj kreće prikazivanje filma 10,000 BC, epskog filma iz prapovijesti koji je već poharao američka kina.

Roland Emmerich (Independence Day) je snimio priču o mladom lovcu na mamute D'Lehu. On mora povesti vojsku kroz neistražene zemlje kako bi spasio svoju djevojku Evolet. Na putu nailazi na izgubljenu civilizaciju, kao i na razne prapovijesne predatore.

U filmu glume manje poznati Steven Strait (D'Leh), Camilla Belle (Evolet), ali i legende kao Omar Sharif.

Film se počinje prikazivati sutra, a ovaj vas trailer filma možda uvjeri da posjetite kino.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona