Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Dragonball igrani film

Autor: Belmorn

dbzmoviepiccolo_2.jpgSnimanje prve igrane verzije popularnog anime serijala Dragonball počelo je prošle godine, a film možemo u kinima očekivati početkom travnja iduće godine.

Za one koji nisu pratili na televiziji, to je priča o Gokuu (Justin Chatwin) koji je na misiji da pronađe sedam Zmajevih kugli prije nego ih se dočepa zli Piccolo (James Masters, poznat po ulozi Spikea iz serije Buffy). U filmu se pojavljuje i Chow Yun-Fat kao Gokuov simpatični učitelj Roshi.

Dragonball režira James Wong koji je radio na serijama X-Files i Millennium te filmskom serijalu Final Destination, a producira ga Stephen Chow, redatelj, scenarist i glumac filmova Kung Fu Hustle i Shaolin Soccer.

Film je održao ugođaj serijala, ali odbacio neke elemente koji su se redatelju činili suvišni tako da su čovjekolika svinja Oolong i slični likovi (Roshijeva kornjača) izbačeni. Kako je to zaista ispalo i hoće li odgovarati obožavateljima, saznat ćemo kad film stigne u naša kina.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona