Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Drugi "Iron Man" trailer

Autor: Belmorn

ironman2.jpgPredstavljen je drugi trailer za film Iron Man, rađen prema istoimenom Marvelovom stripu o bogatom industrijalcu i izumitelju Tonyju Starku koji sagradi ultimativni borbeni oklop.

Također je najavljen i nastavak filma u kojem će se radnja više ticati Starkovih osobnih problema (naročito onih s alkoholom), nastanku njegova pomoćnika War Machinea i pojavom Iron Manovog glavnog protivnika,  Mandarina, čija je prisutnost u prvom filmu samo natuknuta.

Robert Downey Jr. koji glumi Tony Starka trebao bi reprizirati tu ulogu i u najavljenom filmu The Avengers koji spaja slavne Marvelove likove kao što su Hulk, Thor ili Captain America.

Iron Man izlazi 2. svibnja u kinima, a dok čekate film možete pogledati gore spomenuti trailer

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona