Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

The Chronicles of Narnia: Prince Caspian

Autor: Belmorn

princecaspian.jpgPrince Caspian je rađen prema istoimenom romanu C.S. Lewisa iz serijala Chronicles of Narnia. Radnja se nadovezuje na film The Lion, the Witch and the Wardrobe iz 2005. godine koji je dobio (uz par zamjerki) uglavnom pozitivne kritike.

Dok je na našem svijetu prošlo godina dana, u Narniji je prošlo preko 1300 godina. Zli kralj Miraz spriječava svog nećaka princa Caspiana da preuzme tron i vlada Narniom. Caspian tada iskorištava magični rog i poziva četvero djece Pevensie koji su pomogli Aslanu i porazili zlu Bijelu Vješticu.

Film ponovno režira i producira Andrew Adamson, redatelj zaslužan za uspjeh prva dva Shreka. Liam Neeson ponovno posuđuje glas Aslanu, a od novih glumaca u ulozi Caspiana pojavljuje se Ben Barnes i Sergio Castellitto kao njegov ujak Miraz.

Film će se premijerno prikazati u američkim kinima sredinom svibnja, a u Europi se pojavljuje tek krajem lipnja. Trailer za film pogledajte ovdje.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona