Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

The Forbidden Kingdom

Autor: Belmorn

forbidden_kingdom.jpgThe Forbidden Kingdom je nadolazeći film koji spaja borilačke vještine i bogatu kinesku mitologiju u priči navodno baziranoj na "Journey to the West", jednom od četiri klasika kineske književnosti.

Glavne uloge tumače dva najslavnija azijska akcijska glumca - Jackie Chan i Jet Li. Film će sadržavati velike količine akcije i fantazije u duhu Jet Lijevog filma Heroj i Chanovog The Myth (San wa).

Film režira Rob Minkoff, ali je za režiju akcijskih scena zadužen Yuen Woo-Ping koji je radio koreografiju borbi za brojne filmove uključujući Matrix trilogiju, Kill Bill i Tigar i Zmaj.

Priča je o mladom Amerikancu Jasonu koji tražeći DVDe kung-fu filmova u Kineskoj četvrti slučajno završi u drevnoj Kini. Tamo mora obaviti veličanstvenu zadaću, a to je osloboditi legendarnog ratnika Kralja Majmuna iz ruku zlog Jade Warlorda. U zadatku mu pomažu mudri (ali prečesto pijani) kung-fu majstor Lu Yan (Chan) i Tihi Redovnik (Li). Tek kad nauči mudrost kung-fua će Jason obaviti zadatak i naći put kući.

Na službenoj stranici pogledajte trailer filma koji u kina izlazi 18. travnja.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona