Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Gaiman snima "Smrt i Ja"

Autor: Belmorn

death-and-me.jpgNeil Gaiman snima Death and Me, ekranizaciju trodjelnog stripa "Death: The High Cost of Living" iz serijala o Sandmanu.

Ideja ove priče jest da se Smrt jednom svakih sto godina spusti na zemlju u tijelu žene i provede jedan dan među smrtnicima. Ekscentrična i živahna gotičarka Didi tvrdi da je upravo ona Smrt na dopustu i odluči provesti dan sa samoubilačkim mladićem kako bi našao razlog za život.

Gaiman je sam napisao scenarij za film, a ovo će mu ujedno biti i redateljski prvijenac. Proveo je tjedan dana na snimanju del Torovog filma Hellboy 2 kako bi dobio neke natuknice o režiranju. Guillermo del Toro će također biti izvršni producent na snimanju Death and Me.

Shia LeBeouf će vjerojatno glumiti samoubilačkog Sextona, iako podjela uloga još nije potvrđena. Film je dugo bio u razvojnom paklu i trebao se početi raditi, ali ga je nedavni štrajka pisaca opet izbacio iz tračnica, tako da će se taj davni san Neila Gaimana ostvariti tek za godinu dana.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona