Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Superhero Movie uskoro u kinima

Autor: Belmorn

superhero_movie.jpgKrajem idućeg mjeseca u kina izlazi parodija na filmove o superherojima, tako da su se na piku našli Spiderman, X-Men, Batman Begins, Fantastic Four i Superman. Film je najavljen još 2006. godine, a snimanje je potaknuto dobrim odazivom publike na Mrak Film 4. Ekipa koja je radila ostale Mrak Filmove, kao i Goli pištolj te Ima li Pilota u Avionu?, sudjelovala je u stvaranju filma Superhero Movie tako da se od njega može očekivati isti tip humora.

Radnja se uglavnom temelji na sprdačini Spiderman serijala, tako da mladog luzera Ricka Rikera ugriza mutirani vilin konjic zbog čega dobiva razne super moći. Te moći neuspješno koristi za borbu protiv zla, te se proziva "Dragonfly". Njegov protivnik postaje Lou Landers koji se tokom pokusa preobrazio u zlikovca "Hourglassa" koji svojim moćima drugim ljudima krade životnu energiju kako bi stekao besmrtnost.

Većina glumaca iz serijala Mrak Film našla je mjesta za sebe i u ovoj parodiji, pa se uz Pamelu Anderson i Saru Paxton pojavljuje i Leslie Nielsen kao Rickov ujak Albert. 

Trailer za film pogledajte na službenoj stranici.  

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona