Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Ekranizacija Solomona Kanea

Autor: Belmorn

solomon-kane.jpgSnima se ekranizacija manje poznatog junaka priča Roberta E. Howarda. Dok se Conan Barbarin odavno proslavio stripovima i filmovima, Solomon Kane - protagonist ovog filma, do sada je ostao u pozadini.

On je puritanac iz 16. stoljeća koji luta svijetom oboružan rapirom i setom kubura, a jedini mu je cilj istrijebiti svo zlo s ovoga svijeta. Film je napisao i režira Michael J. Basset, nagrađen za posao na filmu Deathwatch. James Purefoy, manje poznati glumac iz filmova A Knight`s Tale i George and the Dragon, preuzeo je naslovnu ulogu u ovom filmu. Od ostalih glumaca izdvaja se Max von Sydow koji glumi Solomonovog oca Josiaha.

Iako još nije potvrđen termin, možemo pretpostaviti da će film biti u kinima krajem godine. Za sad nema trailera, ali se možete zadovoljiti redateljevim komentarom o filmu.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona