Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Hancock

Autor: Belmorn

hancock.jpgKako se odvojiti od svih onih filmova o nevjerojatnim superjunacima bez mane? Snimiš film o antiheroju kojem ništa ne ide od ruke. Hancock je jedan upravo takav junak. Iako posjeduje nadljudsku snagu, sposobnost letenja i relativnu neranjivost, građani Los Angelesa ipak nisu zadovoljni njegovim akcijama spašavanja. Spasio je nebrojene živote, ali za sobom ostavi trag apsurdne destrukcije i neprocjenjive materijalne štete. Los Angeles ga se zasitio i tako je Hancock postao sarkastični pijanac i klošar, sve dok nije spasio život jednom medijskom savjetniku koji se odlučio odužiti...

Priča za film napisana je prije 12 godina i do sada je skupljala prašinu po raznim ladicama Hollywooda. Režije se napokon primio Peter Berg i pokrenuo snimanje s Willom Smithom u naslovnoj ulozi. Jason Bateman glumi medijskog savjetnika, a Charlize Theron njegovu ženu.

Hancock izlazi u američkim kinima 2. srpnja, a mi ćemo se, kao i obično, morati malo duže strpiti. Trailer filma pogledajte na YouTubeu

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona