Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

X-Men Origins: Wolverine

Autor: Belmorn

wolverine.jpgPodijeljene su uloge za Wolverine, prequel film X-Men trilogije. Priča je smještena 17 godina u prošlost, kada su mutantu Wolverinu ugradili neuništivi metal adamantium u kostur. Priča će se osim toga koncentrirati na neobičan i nasilan odnos između Wolverinea i Sabretootha.

William Stryker vodi vladin projekt "Weapon X" koji pretvara mutante u hodajuća oružja. Temeljen na elementima Marvelovog stripa, film će također sadržavati cijelu paletu popularnih mutanata koji do sada nisu imali priliku biti u filmu.

Profesionalni hrvač Tyler Mane nadao se da će ponoviti ulogu Sabretootha, ali je ona ipak dodijeljena Lievu Schreiberu (koji je pak trebao glumiti mladog Strykera). Danny Hudson glumi Williama Strykera, iako se pričalo da će Brian Cox, koji ga je glumio u X2, biti digitalno pomlađen za ulogu.

Od ostalih mutanata iz Weapon X programa Lynn Collins glumi Silver Fox - Wolverineovu ljubav, Ryan Reynolds glumi Deadpoola, Taylor Kitsch je Gambit, a Will.i.am u svojoj prvoj filmskoj ulozi glumi Johna Wraitha, mutanta s moćima teleportacije.

Scenarij za film, koji izlazi iduće godine, napisao je David Benioff, koji trenutno radi i na igranoj seriji prema knjigama Georga R.R. Martina Pjesme Leda i Vatre.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona