Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Snima se Prince of Persia

Autor: Belmorn

pop-sands_of_time.jpgU tijeku su pripreme za snimanje adaptacije igre Prince of Persia: The Sands of Time koju producira Jerry Bruckheimer. Početni scenarij napisao je Jordan Mechner, koji je radio i na razvoju same igre. On je rekao da će film biti inspiriran igrom, te uz njene cool elemente dodati nešto novo i jedinstveno kako bi stvorio novu priču.

Iako još nisu izabrani ni glumci ni redatelj, glasine su kružile da će se na redateljsku stolicu sjesti Michael Bay, iako su novije glasine na strani Mikea Newella. On nije igrao igru (to radi njegov asistent pa mu prepričava bitno), ali je izjavio da je pun ideja pošto je riječ o vrsti stare bajke.

Hoće li igra biti iznimka koja potvrđuje pravilo da su filmovi rađeni na temelju igara loši ili samo još jedan u nizu promašaja? Srećom, Uwe Boll nije u projektu da nam da izravan odgovor na to pitanje, pa ćemo pričekati sljedeću godinu kad bi film trebao osvanuti u kinima. 

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona