Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Depp, Law i Farrell zamjenjuju Heatha Ledgera

Autor: Belmorn

heath-ledger-hangs-himself-00.jpgGlumci Johnny Depp, Jude Law i Colin Farrell su potpisali da zajedno zamjene pokojnog Heatha Ledgera u njegovom nedovršenom filmu The Imaginarium of Doctor Parnassus. Pošto je Ledger umro za vrijeme snimanja filma, bilo je upitno hoće li uopće biti dovršen, ali je redatelj Terry Gilliam bio ustrajan u tome da spasi film.

Bivši Monty Pythonovac i redatelj filmova kao što su Brazil, 12 Majmuna i Strah i prijezir u Las Vegasu donio je odluku da Ledgerov lik u jednom dijelu filma pogleda u magično ogledalo i promijeni izgled.

The Imaginarium of Doctor Parnassus je film o putujućem kazalištu koje vodi tisuću godina star Dr. Parnassus (Cristopher Plummer). On posjeduje magično ogledalo kroz koje može putovati van stvarnosti. U filmu glume i Verne Troyer kojeg mnogi pamte po ulozi Mini Me-a iz filmova o Austinu Powersu i Tom Waits, legendarni pjevač-tekstopisac i glumac.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona