Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull

Autor: Belmorn

crystalskullteaserposter.jpgNapokon je izišao trailer za dugo očekivani, četvrti nastavak u serijalu o Indiani Jonesu. Produkcija filma dugo je bila pokrivena velom tajne i poznata po brojnim skandalima vezanim uz krađu rekvizita i otkrivanje radnje.

Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull ponovno je spojio redatelja Stevena Spielberga i producenta Georga Lucasa. Lucas je ideju o kristalnim lubanjama predstavio Spielbergu još davne 1989. ali je ovaj odbio ideju koja uključuje lubanje. Film nije počeo snimati do prošle godine kada su se napokon dogovorili oko te ideje.

Naslovnu ulogu tumači ostarjeli Harrison Ford, pa je tako i Indiana stariji i mudriji. Profesor Jones se ovog puta bori protiv Sovjetskog Saveza čije jedinice vodi zla i predivna Spalko (Cate Blanchett). Njihov cilj je pronaći kristalnu lubanju u Srednjoj Americi jer navodno sadrži neobična magična svojstva. U filmu se pojavljuje i Indianina stara ljubav, Marion Ravenwood koju je i u prvom filmu glumila Karen Allen, nekadašnja Spielbergova djevojka. Novi lik u serijalu je Mutt (Shia LeBeouf), mladi greaser.

Film izlazi 22. svibnja ove godine, a dok čekate, posjetite službenu stranicu i pogledajte trailer.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona