Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Star Trek Into Darkness međunarodni trailer

Autor: Belmorn

Star-Trek-Into-Darkness-InternationalMeđunarodni trailer za Star Trek Into Darkness nam otkriva još više akcije i novih scena u kojima saznajemo zašto Kirk i posada hvataju odmetnika Johna Harrisona.

Motiv filma je očito osveta, dijelom ona koju nadmoćni terorist Harrison (Benedict Cumberbatch) vrši nad zapovjednicima Zvjezdane flote, a dijelom i Kirkova tvrdoglava potjera za krivcem. Redatelj J. J. Abrams namjerno je tajio identitet Cumberbatchovog lika, kako bi publika i likovi istovremeno otkrili o kome je riječ. Time je naravno, stvorio veliko komešanje po internetu, a većina je teorija bila naklonjena ideji da je on suvremenija inačica Khana. Glumac Karl Urban kasnije je dodatno zakomplicirao stvari kad je "procurio" da se radi o Gary Mitchellu, manje poznatom liku iz originalne serije.

Abrams je u ovom traileru pokazao i ljubav prema Star Wars franšizi, u koju se uključio na Spielbergov nagovor. Riječ je o sceni gdje se shuttle jedva provlači kroz tjesnac, a koja nas je jako podsjetila na Lukeov put do srži Zvijezde smrti i bijeg Millenium Falcona iz usta divovskog svemirskog crva.

Uostalom, pogledajte foršpan, film je u kinima već za 2 mjeseca.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona