Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Traileri kao zagrijavanje za 3. sezonu Igre prijestolja

Autor: Belmorn

got-season3-dany

Idući vikend kreće prikazivanje treće sezone Igre prijestolja za koju mnogi predviđaju da bi mogla biti najbolja do sada.

Treća sezona će pratiti radnju prve polovice romana Oluja mačeva pisca George R.R. Martina koji je ponovno surađivao s autorima serije i pisao scenarij za jednu od epizoda. Treća će sezona biti ukupno sat vremena dulja od prethodne dvije sezone, tako da će epizode u prosjeku trajati 5 minuta više, a finale (određeno vjenčanje koje fanovi knjiga željno iščekuju) će trajati oko sat i pol. Broj epizoda ostaje isti.

Nedavno su izašla dva odlična trailera(War i Duty), kao i ova slatka TV reklama.

George R.R. Martin je na premijeri pričao o nadolazećoj knjizi Winds of Winter, a jučer je objavljena i galerija slika sa novim i starim licima.

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona