Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Daniel Radcliffe s rogovima

Autor: Belmorn

radcliffe-horns-shortObjavljena je prva fotografija Daniela Radcliffea iz nadolazećeg filma Horns koja ga prikazuje s naslovnim rogovima.

Prema romanu Joe Hilla (strip Locke & Key), Horns je priča o mladiću optuženom za silovanje i ubojstvo vlastite djevojke. Jednog mu dana izrastaju rogovi koji daju moć da mu ljudi priznaju svoje grijehe. Koristeći tu moć da otkrije stvarnog ubojicu i skine sumnju sa sebe, mladić polako ponire pod pritiskom moći i korupcije.

Film režira francuz Alexandre Aja, poznat po horrorima poput The Hills Have Eyes, Mirrors i Piranha 3D. Ostatak glumačke postave uključuje Juno Temple, James Remar, Max Minghella i Keli Garner. Hoće li Horns biti mračno ostvarenje ili šund-horror otkrit ćemo negdje u 2013. kad film izađe u kinima.

radcliffe-horns

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona