Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Snima se Metal Gear Solid film

Autor: Belmorn

Metal-Gear-Solid-Ground-ZeroesGotovo paralelno s objavom trailera za najnoviju igru iz Metal Gear Solid serijala, Hideo Kojima je najavio da je napokon postigao dogovor za snimanje filma.

Kojima je uspio sastaviti ugovor sa Sonyjem koji mu vjerojatno pruža veliku kreativnu kontrolu nad ekranizacijom popularnog stealth serijala. Presedan za takvo snimanje postignut je kad je Ubisoft prodao prava za Assassins Creed film. Možemo očekivati da će se sve veći broj igara snimati u ovom obliku, gdje je studio odgovoran za stvaranje igre usko vezan uz kontrolu kvalitete filma.

Nedavno najavljena igra Metal Gear Solid: Ground Zeroes priuštila nam je 10 minutni intro u kojem susrećemo ostarjelog Big Bossa, odnosno Naked Snakea kao protagonista. Igra se hvali open world gameplay strukturom, korištenjem vozila za navigaciju terena, a priča će služiti kao prolog Metal Gear Solid 5 igri.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona