Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Palac gore za filmove!

Pozdrav! Ovaj dodatak recenzijama zamišljen je kao simbolička sugestija i nije ekvivalent ocjenama. Uveden je kako bi se čitatelju olakšala procjena recenzenta, naročito kod naslova s isprepletenim pozitivnim i negativnim stranama. Stoga, kada ugledate jedan od sljedećih simbola, Vi već znate na što se misli, a oni predstavljaju:

 

G1G1G1- Pomicatelj granice žanra, djelo s minimalnim nedostacima i sadržajem koji nudi bogatu misaonost, izuzetnu zabavu ili oboje u idealnom omjeru.

G1G1Gg1- Kvalitetno djelo iz mnogih perspektiva, ono je stabilne egzekucije, lako inspirirajuće ili kultno, koje neka specifična manjkavost sadržaja ili forme zakida za sam vrh.

G1Gg1Gg1- Pitko djelo većinom pozitivnih karakteristika. Kao popcorn flick ili manji kult, ono zabavlja, možda u sebi sadrži zanimljivosti ili neočekivano dobar element i odskače od inteligencije panja.

R1Rg1Rg1- Pitko djelo većinom negativnih karakteristika, poput članaka u Cosmopolitan časopisu – zlo Vam je od same pomisli na njih, ali u datom trenutku nemate baš nikakvog pametnijeg posla. 

R1R1Rg1- Žalostan splet najgorega nekako se sretno provukao kroz proces odobravanja na udes nesretnika nesvjesnih u što su se upustili. Dva palca dolje kao apel na spašavanje dostojanstva, ali samo zato jer još uvijek nije potpuno ruglo, jer se nakon potpunog isključenja uma još uvijek može preživjeti. Naročito kad ste već sve Cosmo članke pročitali, a tijelo žudi za dnevnom dozom smeća.

R1R1R1- Želite osobu pitati za mišljenje, a ona vam već unaprijed maše rukama, unezvijerena lica, padajući na koljena. Očigledno, nakon ovakvog rada može se samo plakati od jada i pitati se čemu, nadajući se kako osoba neće od vas tražiti objašnjenje. Ono nije dostojno niti statusa kulta, te je općenito vrst filma gdje su tri palca dolje premalo palčeva uopće.

 

Ovaj dodatak recenzijama zamišljen je kao simbolička sugestija i nije ekvivalent ocjenama, no jednako kao i ocjene, ne gleda dva različita filma prema istim kriterijima, iako se izražava istim simbolima.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona