Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Marvelove filmske novosti

Autor: Belmorn

jack-wolverine-movie-costumePročitajte nekoliko kratkih vijesti i novosti oko raznih Marvelovih filmova, uključujući Wolverinea i Avengerse 2.

Hugh Jackman, koji je na setu The Wolverinea fotografiran u dlakavijem izadnju, komentirao je da se film namjerno ne zove "Wolverine 2" jer je riječ o samostojećoj priči. Dodao je da priča neće biti pretrpana mutantima te da će radnja biti više usmjerena na likovima nego na akciji. Dio radnje je (kao što znate) smješten u japanskim logorima tijekom Drugog svjetskog rata, a film izlazi u kinima iduće godine.

Joss Whedon je nakon uspjeha Avengersa utvrdio svoj status u Marvelu pa osim što režira i piše scenarij za "Avengerse 2" (izlaze 2015. godine), pomaže i na jednom TV projektu. Za sada nije otkriveno o kojem se super-junaku radi, ali vjerojatno nije vezano za del Torovu "The Incredible Hulk" seriju. Možda je riječ o Luke Cageu ili Iron Fistu, čiji se filmovi dugo spominju, ali nikad ne kreću u ozbiljniju produkciju?

Guillermo del Toro je spreman za Hulk seriju, napokon je pronašao scenarista koji mu se sviđa i čeka da mu se oslobodi termin kako bi počeli zajedno raditi na seriji. Za sada se čini da je Mark Ruffalo i dalje angažiran za ulogu Bruce Bannera/Hulka, a osim serije očekuje se i "The Incredible Hulk 2" film. Del Toro bi se osim Hulka mogao prihvatiti i Dr. Strange filma, čiji scenarij predugo skuplja prašinu.

Paralelno s ova tri projekta Marvel radi i na šačici drugih filmova, a više o njihovom statusu možete pogledati u starijoj vijesti.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona