Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Michael Fassbender u Assassin’s Creed filmu

Autor: Belmorn

Michael_Fassbender_MagnetoMichael Fassbender je potpisao ugovor sa Ubisoftom, odnosno njihovim podružnim filmskim studiom, po kojem će ko-producirati i glumiti u ekranizaciji serijala video igara Assassin’s Creed.

Fassbender, zvijezda u usponu, poznata po ulozi Magneta u X-Men: First Class i nedavno po Davidu iz Prometheusa, bila je prvi izbor za glavnu ulogu u filmu i indikator da bi projekt mogao imati ozbiljnog potencijala.

Zanimljivo je naglasiti da je Ubisoft Motion Pictures osnovan (vjerojatno nezadovoljan Prince of Persia ekranizacijom) kako bi kontrolirao prava svojih popularnih franšiza kao što su Ghost Recon i Splinter Cell uz cilj da ih ekraniziraju s maksimalnom kreativnom kontrolom.

Tko ih može kriviti nakon ekranizacijskih neuspjeha poput Max Payne, Wing Commander, Far Cry, Street Fighter, Doom, Super Mario Bros. i ostalih promašaja? Ubisoft je potpisao filmski ugovor za Assassin’s Creed s Sonyjem tek nakon što su dobili potvrdu da imaju moć prekinuti snimanje ako im se ne svidi u kojem smjeru ide. 

Još nije poznato hoće li Fassbender glumiti Desmonda Milesa, čovjeka kojeg je otela Templarska institucija, ili njegovog pretka Altaïra, čija sijećanja Desmond proživljava u Templarskom stroju Animusu. Templari pokušavaju otkriti gdje je Desmondov predak, po struci atentator, sakrio drevnu relikviju, takozvanu Rajsku jabuku koja ima moć kontroliranja ljudskim mislima.

Trenutno iščekujemo treću igru iz serijala Assassin’s Creeda, koja se nakon križarskih ratova i renesanse seli u vrijeme Američke revolucije. Produkcija filma je u povojima i još nema datuma početka snimanja.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona