Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Dark Shadows trailer

Autor: Belmorn

dark_shadows_film_stillPogledajte trailer za idući film Tim Burtona sa napudranim Johnny Deppom. Dark Shadows je remake gotičke serije o vampiru koji živi u Maineu za vrijeme Disco ere.

Depp igra Barnabasa Collinsa, 200 godina starog vampira kojeg je proklela vještica Angelique Bouchard (Eva Green) nakon što joj je slomio srce. Barnabas se iz dugog sna budi u 70-ima i vraća na ruševno obiteljsko imanje koje sada drže Elizabeth Collins (Michelle Pfeiffer) i njen brat Roger (Jonny Lee Miller). Vampir se pokušava uklopiti u disfunkcionalnu obitelj, a ubrzo otkriva da je njegova vještica još uvijek živa.

Ni jedan Burtonov film nije potpun ako u njemu ne glumi Helena Bonham Carter, a u ostalim ulogama ćete naći Jackie Earle Haleya, Christopher Leea i Alice Cooper koji glumi samog sebe. Film u kina dolazi za 2 mjeseca.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona