Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Pirati plove po peti put

Autor: Belmorn

rob_marshallRob Mashall, redatelj prethodnog filma Pirati s Kariba, nastavlja svoju suradnju s Disneyem. Planira se rad sa Deppom na The Thin Man remakeu, a priprema se i scenarij za nove Pirate...

Disney je, očito zadovoljan Marshallovim radom, osim The Thin Man-om, redatelja zaposlio i adaptacijom mjuzikla Into the Woods. Marshall će vjerojatno ponovno režirati Pirate jer Disney nije uspio nagovoriti veće redatelje poput Tima Burtona i Sama Raimia da se prime posla.

Scenarist Terry Rossio polira scenarij bez svog partnera Teda Elliotta, a Johnny Depp nije ugovorom vezan za filmove, iako je naglasio da će se uz dobru priču, uvijek rado vratiti ulozi Jacka Sparrowa.

Što smo naučili? Pirati su unosna franšiza koja je izgubila na svježini. Kao ljetni blockbuster i dalje će donositi prihod, ali se nitko osim studija ne usuđuje priključiti tonućem gusarskom brodu. Marshall nema privilegiju režirati film, dobio je tuđe ostatke i otpatke. No, dok ima ljudi koji će ih jesti u kinima, Pirati će imati nove nastavke.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona