Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

John Carter traileri

Autor: Belmorn

John-Carter-Trailer-DisneyPogledajte novi trailer za Disneyev idući znanstveno-fantastični film. John Carter je konfederacijski vojnik koji se igrom slučaja nađe u srcu rata na Marsu.

Film pod redateljskom palicom Andrewa Stantona (Finding Nemo, WALL-E) nastao je prema SF serijalu Barsoom Edgara Rice Burroughsa (Tarzan), s naglaskom na prvi roman A Princess of Mars.

Konfederacijski vojnik iz Američkog građanskog rata John Carter postaje centralna politička i ratna figura u Marsovskom ratu nakon što se iznenada teleportira na taj planet. Mars, kojeg domorodci zovu Barsoom, nekad je bio sličan Zemlji, ali su njegovi oceani presušili a stanovnici postali barbarski narodi skloni čestim sukobima. John Carter otkriva da zbog slabije gravitacije Marsa ima veću snagu i okretnost od urođenika.

Raniji trailer nas je više uputio u svijet Zelenih (četverorukih) i Crvenih (humanoidnih) Marsovaca. Carter se sprijateljuje s neobičnim Zelenim Tars Tarkasom (Willem Dafoe) i spašava Crvenu princezu Marsa Dejah Thoris (Lynn Collins). Zanimljivo je što se u filmu pojavljuje i lik samog pisca Edgar Rice Burroughs, kao nećaka Johna Cartera koji pokušava otkriti njegov nestanak sa Zemlje.

Jučerašnji trailer donosi više akcije, adrenalina i modre vanzemaljske krvi.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona