jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

John Carter traileri

Autor: Belmorn

John-Carter-Trailer-DisneyPogledajte novi trailer za Disneyev idući znanstveno-fantastični film. John Carter je konfederacijski vojnik koji se igrom slučaja nađe u srcu rata na Marsu.

Film pod redateljskom palicom Andrewa Stantona (Finding Nemo, WALL-E) nastao je prema SF serijalu Barsoom Edgara Rice Burroughsa (Tarzan), s naglaskom na prvi roman A Princess of Mars.

Konfederacijski vojnik iz Američkog građanskog rata John Carter postaje centralna politička i ratna figura u Marsovskom ratu nakon što se iznenada teleportira na taj planet. Mars, kojeg domorodci zovu Barsoom, nekad je bio sličan Zemlji, ali su njegovi oceani presušili a stanovnici postali barbarski narodi skloni čestim sukobima. John Carter otkriva da zbog slabije gravitacije Marsa ima veću snagu i okretnost od urođenika.

Raniji trailer nas je više uputio u svijet Zelenih (četverorukih) i Crvenih (humanoidnih) Marsovaca. Carter se sprijateljuje s neobičnim Zelenim Tars Tarkasom (Willem Dafoe) i spašava Crvenu princezu Marsa Dejah Thoris (Lynn Collins). Zanimljivo je što se u filmu pojavljuje i lik samog pisca Edgar Rice Burroughs, kao nećaka Johna Cartera koji pokušava otkriti njegov nestanak sa Zemlje.

Jučerašnji trailer donosi više akcije, adrenalina i modre vanzemaljske krvi.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona