jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Traileri: Dvije Snjeguljice i Brave

Autor: Belmorn

snow-white-braveDonosimo vam tri trailera o jednako toliko princeza-junakinja. Dvije od njih su potpuno različite Snjeguljuce, a treća je nova Pixarova junakinja Merida.

Mirror, Mirror je fantastična komedija o Snjeguljici (Lily Collins) s naglaskom na njenu maćehu zlu vješticu (Julia Roberts) i njenu frustraciju starenjem. Film režira Tarsem Singh čije Besmrtnike trenutno možete gledati u kinima.

    

 

Brave je prva Pixarova bajka, a govori nam priču o škotskoj princezi Meridi (Kelly Macdonald) koja se pred starješinama želi dokazati kao sposobna ratnica. Njen plan se izjalovi, a sporazum koji je napravila sa starom vješticom spusti kletvu na cijelu zemlju.

 

Snow White & the Huntsman je fantastično pustolovni film sa motivima Snjeguljice. Redateljski prvijenac Ruperta Sandersa sa Kristen Stewart u ulozi Snjeguljice koju lovac (Chris Hemsworth) treba odvesti u šumu i ubiti da kraljica (Charlize Theron) naslijedi prijestolje.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona