Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Priprema se snimanje Wild Cards filma

Autor: Belmorn

wild_cards-fort_freakSyfy filmska kuća je zajedno s Universalom otkupila prava za snimanje igranog filma prema serijalu Wild Cards kojeg uređuje George R. R. Martin.

Riječ je o serijalu romana, odnosno o antologiji u kojoj su sudjelovali autori poput Rogera Zelaznyja, Lewisa Shinera i Carrie Vaughn, čija se radnja odvija u svijetu superjunaka. Prva knjiga nastala je u vrijeme kada su Watchmeni mijenjali pogled na žanr, tako da serijal odiše jednakom atmosferom utemeljenom na realnosti, koju su kasnije imitirali Heroesi i Nolanov Batman serijal.

Serijal ima mnogo likova, kao što uostalom ima i pisaca koji ih pišu, ali im je svijet u kojem se odvija radnja zajednički. New York je pogođen vanzemaljskim virusom, a rijetki koji su ga preživjeli su obdareni nevjerojatnim moćima (Asevi), beskorisnim moćima (Dvojke) ili su samo odvratno mutirani (Jokeri).

Scenarij za film će pisati Melinda Snodgrass, koja je pomogla u stvaranju Wild Cardsa. Martin će biti uključen kao jedan od producenata, a već je izrazio nadanje kako će uspjeh filma polučiti serijom. Najavio je i kako bi jedan od glavnih protagonista filma mogao biti The Sleeper, čovjek koji se svakog jutra budi s novim lice i novom moći. Nadamo se da će ovaj projekt pratiti kvalitetu i uspjeh Game of Thronesa.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona