jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Konačno The Avengers trailer

Autor: Belmorn

the-avengers-trailer-zujiMarvel je napokon pokazao puni i službeni trailer za nadolazeću ljetnu senzaciju The Avengerse.

Pozorno smo pratili nabrijavanje i snimanje ovog filma i izvukli najviše što smo mogli iz rijetkih fotografija i kratkog teasera. Novi foršpan nam ne otkriva puno radnje, ali obećaje mnogo akcije.

Nick Fury (Samuel L. Jackson) okupio je skupinu nevjerojatnih pojedinaca: Captaina Americu (Chris Evans), Iron Mana (Robert Downey Jr.), Hulka (Mark Ruffalo), Thora (Chris Hemsworth), Black Widow (Scarlett Johansson) i Hawkeya (Jeremy Renner) da obrane Zemlju od Lokija (Tom Hiddleston) i njegovih saveznika iz svemira.

Trailer nam ne da naslutiti tko uništava ulice američkih gradova, ali iz raznih izvora (Odinove relikvije, CGI kostimi na setu, odbačeni kadrovi iz igre) dolazi se do zaključka da su to Skrull - vanzemaljci koji mogu mijenjati oblik. Da ne duljimo, pogledajte trailer.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona