Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Pravi čelik u kinima

Autor: Belmorn

real_steel_615Sutra u hrvatskim kinima počinje prikazivanje akcijskog SF filma Real Steel o borbama robota.

Hugh Jackman glumi boksača koji je u bliskoj budućnosti ostao bez posla u show businessu jer su njegovu struku zamijenili borbeni roboti. Nakon što dotiče dno, njegov lik se odluči upustiti u taj novi sport. Kupuje rabljenog borbenog robota koji je poseban po tome što savršeno preslikava trenerove pokrete.

Film je režirao Shawn Levy, odgovoran za uspješne Night at the Museum filmove i manje uspješni remake Pink Panthera. Uz Jackmana glumi i Evangeline Lilly, a film možete pogledati u standardnim i IMAX kinima.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona