jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Pravi čelik u kinima

Autor: Belmorn

real_steel_615Sutra u hrvatskim kinima počinje prikazivanje akcijskog SF filma Real Steel o borbama robota.

Hugh Jackman glumi boksača koji je u bliskoj budućnosti ostao bez posla u show businessu jer su njegovu struku zamijenili borbeni roboti. Nakon što dotiče dno, njegov lik se odluči upustiti u taj novi sport. Kupuje rabljenog borbenog robota koji je poseban po tome što savršeno preslikava trenerove pokrete.

Film je režirao Shawn Levy, odgovoran za uspješne Night at the Museum filmove i manje uspješni remake Pink Panthera. Uz Jackmana glumi i Evangeline Lilly, a film možete pogledati u standardnim i IMAX kinima.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona