Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Peter Dinklage u Dubrovniku

Autor: Belmorn

bronn-tyrion-dubrovnikNedugo nakon što je osvojio Emmyja za najbolju sporednu ulogu u seriji Igra prijestolja, Peter Dinklage se vratio ulozi Tyriona - i to u Dubrovniku.

Očekivali smo puno fotografija sa snimanja druge sezone Game of Thronesa u Dubrovniku i nismo se razočarali. Snimanje, koje je počelo ovaj tjedan, revno prate fotografi i bilježe gotovo svaku scenu u najsitnije detalje.

Ulica Sv. Dominika je doživjela transformaciju a na snimanju je bilo i puno konja koji su kamionom dovezeni iz Engleske. Konačno smo imali priliku vidjeti i Petera Dinklagea, jednu od zvijezda serije, koji tumači ulogu kraljevog namjesnika Tyriona, tek pristiglog u prijestolnicu.

Kao što možete vidjeti u ovoj odličnoj galeriji, njegov kolega Jerome Flynn u ulozi plaćenika Bronna također se pojavio na tržnici. Naravno, viđeno je i puno Lannisterske straže, kao i Zlatnih plašteva (te Giuliano koji ispija kavicu).

Uskoro možemo očekivati i druga velika lica, Lenu Headey koja glumi kraljicu Cersei i Emiliu Clarke (koja je navodno već u Hrvatskoj, ali obilazi Split i okolicu).

Šteta što snimanje u Sjevernoj Irskoj nije ovoliko eksponirano jer umiremo od znatiželje kako izgledaju Davos, Melisandre i Stannis u svojim kostimima. Jedino što imamo je ovaj slide show sa YouTubea.

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona