Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Počelo snimanje Game of Thronesa u Dubrovniku

Autor: Belmorn

game_of_thrones_guilianoVečeras je na Dnevniku HRT-a emitiran prilog o prvom danu snimanja serije Igra prijestolja na Dubrovačkim zidinama.

Kako saznajemo iz priloga, Dubrovnik je odabran za King`s Landing (odnosno Kraljev grudobran), središte vlasti u Sedam kraljevina. Scena koju su snimali bila je potjera Zlatnih plašteva, a na setu se pojavio i pjevač Giuliano koji se našao u ulozi jednog od stražara.

Snimanje će trajati četiri tjedna, a snimat će se u okolici Dubrovnika, na Lokrumu i Kneževim dvorima. Osim što će predstavljati Kraljev grudobran, Dubrovnik će poslužiti i kao dio grada Quartha.

O snimanju su kratko pričali izvršni koproducent Frank Doelger i glumac Jonathan Cohen koji tumači Janosa Slynta, vođu Zlatnih plašteva. Uskoro se možemo nadati više vijesti sa snimanja, kao i očekivati dolazak zvijezdi serije, a do tada pogledajte TV prilog.

Naknadno prenosimo i galeriju slika s tportala na kojima se vidi glumac Iain Glen (Jorah Mormont) kod Minčete.

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona