jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Breaking Dawn - filmski trailer

Autor: Belmorn

twilight-breaking-dawn-trailer-bellaStigao je trailer za prvu polovicu finalnog dijela Sumrak sage. Pogledajte kakve je promjene donio novi redatelj Bill Condon.

Možemo vidjeti dugo iščekivano vjenčanje Belle i Edwarda nakon kojeg slijedi medeni mjesec u Riu. Edward se tamo konačno odluči prepustiti tjelesnim užicima i oplodi Bellu.

Ona u vrlo kratkom roku primjeti znakove trudnoće, pošto vampirsko-ljudski hibrid raste ubrzano (ne pitajte zašto). Osim što joj je život u opasnosti zbog rizične trudnoće uzrokovane 100 godina starom spermom, Belli prijete i vukodlaci koji su uvrijeđeni što je autorica Stephenie Meyer napisala takvu glupost.

Glumačka postava ostaje nepromijenjena. Edwarda glumi Robert Pattison, Bellu Kristen Stewart a Jacoba Taylor Lautner. Prva polovica filma izlazi za dva mjeseca, a nastavak godinu dana kasnije.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona