Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Bliži se početak snimanja Game of Thronesa u Dubrovniku?

Autor: Belmorn

daenersy_dubrovnikZa vrijeme mini-turneje pisca Guy Gavriel Kaya iskrsnule su nove glasine o snimanju serije Game of Thrones u Hrvatskoj.

Navodno je Neven Antičević, jedan od suvlasnika Algoritma okupljenim obožavateljima najavio snimanje u Hrvatskoj, iako nije smio reći koje scene i kada će se snimati (link i link).

Ovdje nema spomena o Dubrovniku, iako su se prethodne glasine o snimanju u Hrvatskoj najčešće vrtile oko njega, čemu je sigurno pomogao posjet producentice Gemme Jackson.

Drugi izvori tvrde da će snimanje početi već sredinom idućeg mjeseca i trajati četiri tjedna te da će u snimanje biti uključeni lokalni Dubrovački ljudi.

Naša predviđanja ostaju na tome da će Dubrovnik poslužiti kao set za trgovačko-robovlasnički grad Quarth u koji dolazi Daenerys, s obzirom da su scene koje uključuju Stannisa već otpočele sa snimanjem u Sjevernoj Irskoj.

Tijekom našeg posjeta Ljubljani i intervjua s George R.R. Marinom, on je komentirao da mu se sviđa Dubrovnik te da bi ga htio posjetiti. Pogledajte cijeli video dolje.

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona