Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Novi trailer za Immortals

Autor: Belmorn

immortals-henry-cavill2Stigao je novi trailer za Immortals, nadolazeći akcijski film s mitološkim motivima.

Vrelo inspiracije ponovno je drevna Grčka, tako da nakon Clash of the Titans i 300 možemo gledati još jednu priču s bogovima Olimpa. Tema se ovog puta vrti oko mita o Tezeju i Minotauru, kao i o ratu Titana.

Godinama nakon spomenutog rata, u kojem su se pobjednici proglasili bogovima, a poražene Titanima, Hyperion (Mickey Rourke) započinje rat protiv ljudi kako bi se domogao Epirusova luka s kojim želi osloboditi Titane. Zbog drevne obaveze bogovi se ne smiju uplitati, a sudbina čovječanstva (kako to često biva) počiva na rukama seljaka Tezeja (Henry Cavill).

Prema traileru i sinopsisu čini se da će Minotaur imati samo usputnu ulogu dok je glavni negativac filma Hyperion. Tezeju će u pustolovini pomoći svećenica Phaedra (Freida Pinto) i lopov Stavros (Stephen Dorff).

Na prvi pogled film podsjeća na Snyderov 300, ali ako uzmemo da je redatelj Immortalsa Tarsem Singh prethodno snimio vizualna remek-djela The Fall i The Cell, ipak možemo očekivati odmak od Spartanskog filma.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona