jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Novi trailer za Immortals

Autor: Belmorn

immortals-henry-cavill2Stigao je novi trailer za Immortals, nadolazeći akcijski film s mitološkim motivima.

Vrelo inspiracije ponovno je drevna Grčka, tako da nakon Clash of the Titans i 300 možemo gledati još jednu priču s bogovima Olimpa. Tema se ovog puta vrti oko mita o Tezeju i Minotauru, kao i o ratu Titana.

Godinama nakon spomenutog rata, u kojem su se pobjednici proglasili bogovima, a poražene Titanima, Hyperion (Mickey Rourke) započinje rat protiv ljudi kako bi se domogao Epirusova luka s kojim želi osloboditi Titane. Zbog drevne obaveze bogovi se ne smiju uplitati, a sudbina čovječanstva (kako to često biva) počiva na rukama seljaka Tezeja (Henry Cavill).

Prema traileru i sinopsisu čini se da će Minotaur imati samo usputnu ulogu dok je glavni negativac filma Hyperion. Tezeju će u pustolovini pomoći svećenica Phaedra (Freida Pinto) i lopov Stavros (Stephen Dorff).

Na prvi pogled film podsjeća na Snyderov 300, ali ako uzmemo da je redatelj Immortalsa Tarsem Singh prethodno snimio vizualna remek-djela The Fall i The Cell, ipak možemo očekivati odmak od Spartanskog filma.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona