Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Twixt trailer

Autor: Belmorn

twixt-starring-val-kilmer-and-ben-chaplinPogledajte trailer filma Twixt u režiji Francisa Forda Coppole sa Val Kilmerom u glavnoj ulozi.

Kilmer glumi ocvalog pisca Hall Baltimorea koji preživljava pišući serijal o lovcu na vještice. Tokom turneje potpisivanja, zastane u jednom ne tako gostoljubivom gradiću. Tamo mu prilazi šerif, koji mu nudi otkriti podatke jedne istrage, zauzvrat tražeći da o tome zajedno napišu knjigu.

Hall isprva odbija, ali nakon neobičnog sna u kojem susreće djevojčicu V (Elle Fanning) i gotičkog pisca Edgara Allen Poea (Ben Chaplin), odluči se priključiti istrazi o vampirskom ubojici...

Coppola film režira prema vlastitoj kratkoj priči koja je također inspirirana Poeovim radom. Datum izlaska još nije objavljen, ali se film očekuje tokom ove godine. Neki od kritičara koji su vidjeli trailer opisali su ga kao nadrealni kič, a vi prosudite za sebe nakon što ga odgledate:

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona