Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Trailer za The Darkest Hour

Autor: Belmorn

The-Darkest-HourKao što smo i se i bojali, invazije iz svemira su postale "in" ove godine, pa nakon Skylinea, Falling Skies, novih Transformersa, Battle: Los Angeles i Cowboys and Aliens, stiže The Darkest Hour.

Po čemu se The Darkest Hour izdvaja među svim gore navedenim filmovima? Zašto bi bio vrijedan odlaska u kino kad su gotovo svi scenariji sa borbom protiv vanzemaljaca istrošeni?

Razloga nema mnogo, ali ćemo ih podijeliti s vama. Nema vidljivih svemirskih brodova i svemirci ne izgledaju kao da su utekli iz Kafkine Metamorfoze. Umjesto toga, dobili smo tajanstvena narančasta svjetla koja upijaju Zemljinu električnu energiju i pretvaraju svu organsku materiju u pepeo.

Drugi zanimljivi detalj je, što za promjenu, glavna meta napada nije New York ili neka druga Američka metropola, već radnja prati američke turiste u Moskvi. Iako je invazija globalnih proporcija, junaci filma ostaju u Rusiji.

Redatelj filma Chris Gorak do sada je samostalno snimio triler Right at Your Door, ali je surađivao kao art director na kultnim filmovima Fight Club, Fear and Loathing in Las Vegas i na Minority Reportu.

Glavne uloge tumače Emile Hirsch (Into the Wild), Olivia Thirlby (Juno) i Rachael Taylor. Premijera filma je najavljena za 23. prosinca ove godine.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona