Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Prvi poster za "The Dark Knight Rises"

Autor: Amarok

batman-year-one-dcKonačno su krenule prve konkretnije informacije o trećem nastavku Nolanove Batman sage, i to u vidu postera. Foršpan, za početak jedan zadirkujući, trebao bi uslijediti u bliskoj budućnosti.

The-Dark-Knight-Rises-PosterU "The Dark Knight Rises" vraćaju se i Christian Bale, Michael Caine, Morgan Freeman, Gary Oldman i ostatak glumaca koji su se pojavljivali u prijašnjim nastavcima, a pridružuju im se i Tom Hardy, Anne Hathaway, Joseph Gordon-Levitt i drugi. Radnja je još nepoznata, no znade se da će Hardy glumiti Banea, a Hathaway Ženu-mačku, s time da način na koji Nolan namjerava interpretirati njihove likove još uvijek ostaje tajna.

Film izlazi 2012., pa nam ne preostaje drugo nego čekati i vidjeti.

Da nam čekanje lakše prođe, Warner Bros. i DC Comics nude animiranu adaptaciju stripa "Batman: Year One" koji je poslužio Nolanu kao velika inspiracija za "Batman Begins". Radi se o (kažu) vjernoj adaptaciji koja prati priču stripa u detalje. Ponudili su i foršpan, pa sami prosudite koliko im je to uspjelo i je li to, zapravo, dobra stvar.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona