Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Prve fotografije sa seta Hobbita

martin-freeman-is-the-hobbitUz nedavna glumačka pojačanja filmu The Hobbit, u četvrtak smo dobili prve slike sa seta ovih očekivanih filmova. Prve slike prikazuju Martina Freemana u ulozi Bilba Bagginsa, te Iana McKellena, u dobro nam poznatoj ulozi Gandalfa.

Svakodnevno dolaze nove vijesti sa seta Hobbita pa zato pogledajmo koliko toga zapravo znamo.

Peter Jackson opet je primio redateljsku palicu za adaptiranje romana Hobbit. Odlučio je podijeliti radnju u dva filma od kojih prvi izlazi u prosincu sljedeće godine, a drugi navodno godinu nakon toga. Oba filma će biti snimljena u 3D tehnici uz povećani broj kadrova po sekundi što će poboljšati kvalitetu slike i prikazanih vizualnih efekata.

U Hobbitu se pojavljuju neka poznata imena iz trilogije Gospodara prstenova kao na primjer Orlando Bloom u ulozi Legolasa, Elijah Wood u ulozi Froda, Hugo Weaving u ulozi vilenjaka Elronda te već spomenuti Ian McKellen.

Od novih likova i glumaca najavljenih nedavno izdvojimo Stephena Fryja u ulozi Master of the Laketowna, Luke Evansa u ulozi Bard the Bowmana, Evangeline Lilly kao vilenjakinja Tauriel, Barry Humphries kao zli goblin, te Benedict Cumberbatch kao glas Smauga i Necromancera.

Hobbit filmovi će pokrivati putovanje mladog Bilba Bagginsa, 13 patuljaka i Gandalfa. Službeni nazivi filmova su 'The Hobbit: An Unexpected Journey' i 'The Hobbit: There and Back Again'.

Ian-McKellen-as-Gandalf-the-Grey

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona