Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Super 8 u kinima

Autor: Belmorn

Super_8_kidsOd sutra u kinima možete gledati Super 8, film o odrastanju i odbjeglim svemircima koji su zajedno radili J.J. Abrams i Steven Spielberg.

Radnja filma vraća nas u 1979. godinu, u mirni grad u Ohiu. Katastrofalna nesreća vlaka prekida djecu u snimanju filma svojom super 8 kamerom, a djeca ubrzo posumnjaju da nije riječ o pukom slučaju. Ubrzo u gradu počinju nestajati životinje, a potom i ljudi, a lokalni zamjenik šerifa bliži se zastrašujućem otkriću...

Identitet i izgled opasnog vanzemaljca koji biježi iz vlaka čuvan je gotovo jednako dobro kao onoga iz Abramsovog ranijeg filma Cloverfield. Hoće li misterija biti dovoljno velika da privuče gledatelje u kina iako je naglašeno da su teme odrastanja naglašenije od priče o čudovištu? Početne reakcije strane publike su blagonaklone, a hoće li vam se film svidjeti, probajte saznati iz foršpana:

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona