Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

The Water Horse: Legend of the Deep

Autor: Belmorn

water_horse_poster.jpgAutori Kronika iz Narnije nam ovog Božića donose fantasy film za djecu rađen prema romanu Dicka King-Smitha, poznatog po Praščiću Babeu. To je priča o malom dječaku Angusu iz Škotske koji pronalazi jaje iz kojeg se ubrzo izlegne neobično stvorenje nalik zmaju ili dinosauru. Riječ je o legendarnoj životinji, u narodu poznatoj kao Vodeni Konj, koja je toliko rijetka da u isto vrijeme na svijetu može postojati samo jedna.

Kako vrijeme prolazi, dječaku je sve teže skrivati stvorenje, koje je nazvao Crusoe. Odlučuje se na radikalan potez i pušta ga na slobodu - u jezero Loch Ness. Nakon što ga neki ribari primijete u jezeru, Crusoe postaje slavno čudovište iz Loch Nessa. 

Dječaka Angusa glumi Alex Etel, a u filmu se pojavljuje i Emily Watson u ulozi njegove majke. Scenarij je napisao Robert Nelson Jacobs, koji je adaptirao i scenarij za Čokoladu, a film je režirao Jay Russell. Water Horse se počinje prikazivati u američkim kinima na Božić, a u ostatku svijeta bi trebao biti prije Nove godine.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona