Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Remake Total Recalla ojačao postavu

Autor: Belmorn

total_recall-ASRemake SF filma Total Recall u kojem Colin Farrell preuzima Schwarzeneggerovu ulogu ojačan je za četiri nova glumca. Saznajte u ostatku teksta o kome se radi.

Kate Beckinsale, Jessica Biel, Bill Nighy i John Cho pridružit će se postavi remakea Paul Verhoevenovog klasika iz 1990 koji je pak bio baziran na kratkoj priči We Can Remember It for You Wholesale Philipa K. Dicka.

Novi film Lena Wisemana govori poznatu priču o radniku Douglasu Quaidu (Farrell) koji nakon posjeta tvrtci koja usađuje sjećanja otkrije da već ima potisnuta sjećanja o svom špijunskom životu. Potraga za zaboravljenom istinom i sukob između dviju velesila vode ga do Marsa...

total_recall_cast

Glavnog negativca, vođu Euroamerike tumači Bryan Cranston, nekima poznat kao otac iz Malcolma u sredini ili kao glavni lik serije Breaking Bad. Kate Beckinsale glumi Quaidovu suprugu Lori a Jessica Biel njegovu partnericu u potrazi Melinu. Uloga vođe Marsovskih mutanata pripala je Billu Nighyju a John Cho ima sitnu ulogu čovjeka koji Quaidu proda usađivanje sjećanja. Otkriveno je i da će Ethan Hawke imati cameo ulogu, ali još nije poznato o čemu je riječ.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona