Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Prva fotka Banea za The Dark Knight Rises

Autor: Belmorn

tomhardy_baneNedavno je putem viralne kampanje otkrivena prva fotografija negativca Banea za nadolazeći film The Dark Knight Rises.

Kriminalnog genijalca Banea u posljednjem dijelu Batman trilogije Christophera Nolana tumači Tom Hardy koji se za ulogu ponovno razjačao. Fotografija nam otkriva sitne detalje oko njegove maske i načina na koji u svoj organizam unosi moćnu stimulativnu drogu Venom. Možemo samo nagađati da će ona imati veze sa League of Shadows koje se vraćaju u priču, zajedno sa Lazarus Pit (jamom) iz stripova koja može prevariti smrt i vratiti vitalnost i snagu onima koji se urone u nju.

lazarus-pit-indiaAmaterske fotografije sa seta u Indiji pokazuju da će se jama pojaviti u filmu a očevidci su na setu zabilježili dječaka sa maskom preko lica koji bi mogao biti mladi Bane. Maštoviti su povezali da ga je tada trenirao Ra's al Ghul (u prvom ga je filmu tumačio Liam Neeson a u mlađoj verziji navodno Josh Pence).

Potvrđeno je da Joseph Gordon-Lewitt glumi u filmu, ali se čini da neće biti osvetoljubivi sin mafijaša nego detektiv John Blake, novi lik osmišljen za potrebe filma. Marion Cotillard za koju se dugo sumnjalo da će preuzeti dio uloge Catwoman od Anne Hathaway, glumiti će Mirandu Tate, lik koji je potencijalno povezan sa Batmanovim starim protivnicima. Izraelski glumac Alon Aboutboul pridružio se postavi kao "ludi znanstvenik" koji bi mogao imati ulogu sličnu Hugo Strangeu. Juno Temple dobila je ulogu cure s ulice Holly Robinson koja služi kao pratnja Catwoman.

Stara se postava vraća u potpunosti. Christian Bale je Bruce Wayne/Batman, Michael Cane njegov batler i prijatelj Alfred, Gary Oldman je načelnik Gordon a Morgan Freeman voditelj Wayne Enterprisesa Lucius Fox.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona