Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Sveti ratnik i Zvijer u kinima

Autor: Belmorn

priest_fancy_posterSutra u domaćim kinima kreće prikazivanje dva SF filma, Sveti ratnik sa Paul Bettanyjem i Zvijer sa Alexom Pettyferom u glavnoj ulozi.

Sveti ratnik je je rađen prema stripu Priest Min-Woo Hyunga o svijetu u kojem vampiri i čovječanstvo žive u vječnom ratu. Ratnik-svećenik kojeg glumi Paul Bettany prekida svoje zavjete i kreće u potjeru za vampirima koji su mu oteli nećakinju. U filmu Scotta Stewarta glume i Karl Urban, Cam Gagandet i Maggie Q. Film se može gledati i u 3D tehnologiji.

Drugi film koji će se početi prikazivati u kinima je Zvijer (Beastly) s Alexom Pettyferom u ulozi arogantnog ljepotana koji po uzoru na bajku Ljepotica i Zvijer biva pretvoren u nakazu. Jedini način da prekine prokletstvo je da pronađe pravu ljubav u roku od godinu dana. Glavne ženske uloge tumače Vanessa Hodgens i Mary-Kate Olsen. Pettyfer je nedavno glumio u Ja sam broj četiri.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona