Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Ian McKellen odbio ulogu Dumbledorea

Autor: Belmorn

gandalf_mckellen.jpg
Sir Ian McKellen, slavni britanski kazališni i filmski glumac odbio je 2002. godine ulogu Dumbledorea u trećem filmu o Harryju Potteru. U prva dva filma tu je ulogu tumačio Richard Harris, koji je preminuo prije snimanja Zatočenika Azkabana, trećeg filma iz serijala.

Uloga je kasnije pripala Michaelu Gambonu, koji je glumio Albusa Dumbledorea u svim ostalim filmovima.

McKellen je rekao da je odbio ulogu jer je već glumio "originalnog Gandalfa", čiju je ulogu procijenio kao superiorniju Dumbledoreu. Kasnije je priznao i da mu je bilo neugodno mijenjati Harrisa budući da je nedugo prije smrti Harris kritizirao njegovu glumu.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona