jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Trailer za Harry Potter i Darovi smrti 2. dio

Autor: Ayllwyn

deathly-hallows-part-2-headerWarnerBrosPictures je na svojoj službenoj youtube stranici, u srijedu, 27. travnja objavio trailer za poslijednji nastavak sage o Harryju Potteru.

Nakon deset godina, otkako je prvi trailer za Harry Potter i Kamen mudraca izašao, imamo priliku, barem u dijelovima, vidjeti kako će završiti priča o malom čarobnjaku, dok išćekujemo veliko finale koje u hrvatska kina dolazi 15. srpnja.

Harry i ostatak ekipe kreću u posljednju bitku protiv Voldemorta i njegovih pristaša. Očekuje nas žestoka borba, Harryjeva velika žrtva i pitanje: Tko će preživjeti? S napetošću očekujemo 15.7. kada ćemo dobiti odgovore na sva pitanja koja su se postavila u prvom dijelu Darova Smrti, a do tad, uživajte u traileru..

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona