Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

"Smak svita", Thor i Crvenkapica od danas u kinima

Autor: Belmorn

Thor-x-PosterDanas počinje prikazivanje hrvatskog SF apokaliptičnog filma The Show must go on, kao i akcijskog spektakla Thor i suvremene priče o Crvenkapici.

The Show must go on je jučer premijerno prikazan na međunarodnom festivalu SCI-FI-LONDON a debitirao je u Puli prošle godine gdje je osvojio nagradu Oktavijan za najbolji film i Brezu za najboljeg debitanta. Splitska ga publika u kinima može gledati od utorka, a danas je dostupan i u zagrebačkim i osječkim kinima. Film prati producenta reality showa koji pokušava zaštititi sudionike showa Housed od 3. svjetskog rata koji se odvija van sigurnosti njihovog studija.

Thor je akcijski film prema Marvelovom stripu o bogu groma kojeg njegov otac Odin uči pameti tako da ga doslovno i figurativno "spušta na Zemlju". Uz Captaina Americu, Thor je posljednji film prije očekivanog spektakla Avengers o formiranoj skupini super-junaka koju čine Iron-Man, Hulk i navedena dvojica. Redatelj filma je Kenneth Branagh a Thora glumi Chris Hemsworth.

Crvenkapica je nova verzija klasiče Grimmove bajke s Amandom Seyfried i Gary Oldmanom u glavnim ulogama. Film režira Catherine Hardwicke a jedan od producenata je Leonardo DiCaprio. Red Riding Hood se može opisati kao romantic dark fantasy, a vi to tumačite kako vam volja.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona