Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Iza kulisa Hobbita

Autor: Belmorn

Peter-Jackson-The-Hobbit

Nedavno je počelo snimanje Hobbita, a redatelj Peter Jackson je za fanove napravio video blog sa seta.

Prvim od obećanog niza video blogova, Jackson nas je proveo setom Shirea, Rivendella i patuljačkim pećinama, pokazao kako se glumci pripremaju za borbe, gdje crtači rade na kostimima za film, ali i pričao sa ključnim članovima glumačke postave.

Hobbit je dvodjelna ekranizacija Tolkienova romana o Bilbu Baginsu koji nevoljko postaje član patuljačke ekspedicije čiji je cilj oteti zmajevo blago. Bilba glumi Martin Freeman, a u ulogama Gandalfa i Golluma se vraćaju Ian McKellen i Andy Serkis.

Prvi dio u kinima izlazi u prosincu iduće godine, a drugi godinu dana kasnije.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona