Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Neimenovani X-files nastavak

Autor: Belmorn

x-files2.jpgPet godina nakon završetka serije, najavljen je nastavak popularnih pustolovina agenata Mulder i Scully. Najavljeno je da će ovaj film, za razliku od prethodnika biti samostalan od cjelovite priče zavjere predstavljene i zaključene u seriji.

Nije poznato hoće li se agenti Doggett i Reyes koji su preuzeli veće uloge krajem serije, uopće pojaviti. Iako nije ništa potvrđeno, možemo pretpostaviti da će radnja filma događati negdje između 1993. i 2000. godine, prije nego što su svemirci oteli Foxa Muldera.

Osim što će film režirati Chris Carter, koji je ujedno i autor serije, nisu najavljeni drugi glumci osim Davida Duchovnyja i Gillian Anderson, tako da neznamo hoće li se u filmu pojaviti slavni Pušač ili neki od drugih likova iz serije.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona