Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Solomon Kane i Broj četiri u kinima

Autor: Belmorn

solomon-kaneSutra, sa velikim zakašnjenjem za ostatkom svijeta, u Hrvatskoj počinje prikazivanje filma Solomon Kane, kao i novijeg naslova Ja sam broj četiri.

Solomon Kane je francusku premijeru imao u prosincu 2009. godine, a od sutra će ga napokon moći gledati i hrvatska publika. Ekranizacija je to manje popularnog junaka pisca Roberta E. Howarda kojeg se najčešće asocira s dominantnim Conanom. Kane (James Purefoy) je reformirani puritanski ratnik kojem je zadatak iskupiti vlastitu dušu ubijajući demone i štiteći nevine.

i-am-number-fourJa sam broj četiri se može opisati kao "SF odgovor na Sumrak sagu" uzevši u obzir da glavni junak nije vampir nego vanzemaljac (Alex Pettyfer), a radnja zaudara na teen ljubić s elementima nadnaravnog. Moguće iskupljenje filmu pruža producentski dvojac Michael Bay i Steven Spielberg i redatelj D.J. Caruso (Disturbia, Eagle Eye).

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona