Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Sutra počinje bitka za Los Angeles

Autor: Belmorn

Bitka-Los-AngelesSutra počinje Invazija svijeta: Bitka Los Angeles. Naravno, riječ je samo o američkom filmu a ne nekom stvarnom scenariju.

Film prikazuje kako bi izvanzemaljska invazija izgledala iz perspektive američkih vojnika koji brane Kalifornijski grad anđela. Film je vani poznat pod dva imena, Battle: Los Angeles i dužem World Invasion: Battle Los Angeles (ne miješati sa Battle of Los Angeles koji je jeftina TV kopija).

Sad kad smo riješili sve dileme oko naziva, par riječi o samom filmu. Glavnu ulogu, onu narednika postrojbe marinaca tumači Aaron Eckhart a uz njega glumi i Michelle Rodriguez. Njihova postrojba mora se sukobiti sa izvanzemaljicima koji devastiraju grad i spasiti civile iz policijske postaje. Film režira Jonathan Liebesman koji je radio na prequelu remakea  (da, zvuči glupo) Teksaškog masakra motornom pilom i psihološkog trilera The Killing Room.

Liebesmanov idući projekt je nastavak Clash of the Titans koji će imati još više grčkih bogova i njihove kopiladi. Radni naziv filma je Wrath of the Titans a od novih bogova imamo Aresa i Hefesta za koje se još traže glumci. Planira se trilogija...

Bitku Los Angeles od sutra gledajte u hrvatskim kinima, a ako želite vidjeti foršpan usmjerite pogled niže:

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona