Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Conan će opet razarati?

Autor: Belmorn

conan9.jpgNakon povratka Rockya i Stallonove prijetnje uskrsnućem Ramboa izgleda da će se i dobri stari Conan opet pojaviti u svijetu filma. Iako već godinama ima pravo na ekranizaciju poznate priče Roberta E. Howarda Warner Bros se nije odlučio na taj korak. Stoga je za dobru lovu prodao prava Millennium Filmsu iako su kružili tračevi da će prava završiti u rukama New Linea.

Daleke 1982. godine snimljen je prvi Conan, "Conan Barbarin", a dvije godine poslije njegov nastavak "Conan Razarač". No, ovaj put za Conana ne teče baš sve lako. Naime, dok je Conan još bio u rukama Warnera kao realizatori filma spominjali su se braća Wachowski i redatelj originala John Milius, a zadnji na listi bio je i Boaz Yakin ("Remember the Titans", "Fresh") koji je već napisao scenarij. Međutim sada je Millenium Films otkupio prava i mora početi sve ponovno iako je sadašnji plan početka produkcije proljeće 2008. godine.
Nadajmo se samo da će se planovi ostvariti, a glasine da bi ovaj Conan trebao biti što vjerniji originalnoj priči doista potvrditi potpomognute čudima sadašnjih specijalnih efekata. No, jedno je sigurno: ovaj put ne želimo gledati Arnija-Conana.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona